Logo
onze specialisaties

Onze specialisaties

OJW-Advocaten voert een algemene praktijk, dat wil zeggen dat sprake is van ruime ervaring en specialisatie in de meest voorkomende zaken zoals arbeids- en ontslagrecht, personen- en familierecht, erfrecht, strafrecht, huurrecht, ruimtelijk bestuursrecht, letselschades en aansprakelijkheidsrecht, etc.. Uiteraard kunt u ook voor minder vaak voorkomende of specifieke juridische problemen bij O JW-Advocaten terecht. Zo kunnen wij u op praktisch ieder rechtsgebied van dienst zijn. Wij zijn altijd bereid u geheel vrijblijvend telefonisch te adviseren over een juridische kwestie.

Onze gespecialiseerde advocaten staan (ieder vanuit zijn of haar eigen specialisatie maar zonodig ook als team) graag als adviseur en/of procesadvocaat voor u klaar. OJW-Advocaten werkt daarbij zonodig graag samen met vaste partners uit haar netwerk zoals gespecialiseerde fiscalisten, accountants, deurwaarders of notarissen maar ook met uw eigen vertrouwde adviseur werken wij natuurlijk graag samen.

SPECIALISATIES ZAKELIJKE PRAKTIJK

Met uw onderneming kunt u voor vrijwel alle soorten juridische adviezen en geschillen bij OJW-Advocaten terecht. Hierbij kunt u denken aan advisering bij de oprichting en/of uitbreiding van uw bedrijf, incasso van openstaande vorderingen advisering bij belangrijke besluiten, overeenkomsten en algemene voorwaarden, belangrijke transacties (al dan niet via internet), een juridische check van uw algemene voorwaarden of website , maar ook aan aansprakelijkheidsstellingen, arbeidsconflicten, geschillen over auteursrechten of intellectueel eigendom, hippisch recht etc.

Grensoverschrijdende problemen vragen om een grensoverschrijdend team van specialisten

Met de kantorensamenwerking tussen OJW-Advocaten en Ledeganck Advocatenkantoor te Westerlo en Antwerpen beschikken ondernemers en particulieren in de Nederlands-Belgische grensstreek automatisch over een ingespeeld team van advocaten en juristen inclusief de fiscale, notariële en administratieve specialisten en deurwaarders uit hun netwerk.