Logo
Filosofie en Historie

Filosofie en Historie

Historie

In 1999 zijn mr. Den Otter en mr. De Jong samen een kantoor gestart onder de naam Den Otter & De Jong Advocaten. Na een kantorenfusie met Withaar Advocaten per 1 januari 2003 is het kantoor verder gegaan onder de naam Den Otter De Jong en Withaar Advocaten. Per 1 maart 2007 is mr. Mooren toegetreden tot de maatschap en bij die gelegenheid is de naam van het kantoor aangepast in OJW-Advocaten en veranderde ook de rechtsvorm van het kantoor. Mr. Withaar is per 1 januari 2009 uitgetreden en is thans vooral actief in het onderwijs. Na 17 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Kloosterstraat 17-19 heeft OJW-Advocaten per 1 januari 2017 haar intrek genomen in het monumentale pand aan de Kloosterstraat 10, een meer prominente plek in het centrum van Goirle.

Onze Filosofie

Al vanaf de oprichting van ons kantoor is de doelstelling het bieden van hoogwaardige juridisch dienstverlening zonder nonsens en tegen scherpe tarieven. Het werken naar een oplossing en het meedenken met de cliënt staan voorop in plaats van het denken in juridische beperkingen.

Binnen ons kantoor zijn momenteel vier advocaten en 3 secretaresses werkzaam. We willen slagvaardig zijn en ons snel kunnen aanpassen aan een veranderende omgeving. Daarom kent het kantoor een platte organisatiestructuur en directe overleglijnen. Er zijn wel vaste overlegmomenten, maar overleg vindt ook vaak ad hoc plaats. De organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur. Wederzijds respect, zowel intern als extern, is het uitgangspunt. We hebben oog voor organisatie, personeel, kwaliteit van dienstverlening en cliënttevredenheid.